Het park

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Dit mooie park is recent aangelegd door Roompot. De huizen zijn gebouwd in Knokkestijl, wat zorgt voor een aantrekkelijk en mooi geheel. Als je toekomt voel je je direct op vakantie. De villa’s bieden alle comfort en privacy. Je kan genieten van de rust in de tuin, de uitgestrekte stranden of de stadjes in de omgeving. Er is een uitgebreid wandel- en fietsnetwerk dat je kan verkennen. In de sporthal naast het park kan je binnen en buiten tennissen. Daarnaast kan je genieten van de vele eetgelegenheden in de omgeving en op het strand. Puur genieten dus!

Faciliteiten op het park

Algemeen

Bolderkarverhuur
Fietsverhuur
Oplaadpunt elektrische auto’s
Supermarkt
Scooterverhuur
Receptie op het park
Gezellig restaurant (à la carte) en café
Restaurant met afhaalservice
Koos Konijn Kids club
Gratis WiFi

Sport en spel

Koos kids club
Bowlingbanen
Klein overdekt zwembad
Speeltuinen
Minigolf
Sporthal: Tennis, squash, badminton
Voetbalveld
Pedalo’s
Fietsverhuur
Gratis sport en animatie

Extra’s

Maak het u zelf gemakkelijk tijdens uw vakantie

Comfortpakket: Wil u relax en comfortabel aan uw vakantie beginnen dan kan u dit comfortpakket bijboeken. Inhoud: per persoon 1 badhanddoek, 1 handdoek en 1 dekbedpakket (onderlaken, dekbedovertrek en kussensloop) en per vakantieverblijf 2 theedoeken en 1 keukenhanddoek. De prijs vindt u terug bij de boeking.

 

Dekbedpakket en beddenopmaakservice: Bespaar u zelf bagage en boek voor het gemak een dekbedpakket bij. Inhoud: 1 dekbedovertrek, 1 onderlaken en 1 kussensloop (alle 1-persoons).

Wilt u dat de bedden alvast voor u opgemaakt zijn bij aankomst? Dan kunt u het dekbedpakket inclusief beddenopmaakservice bijboeken. De prijs vindt u terug bij de boeking.